De werkwijze van Flamboyant Haarden
in 5 stappen op weg naar uw ultieme haard opstelling

Wij begrijpen heel goed dat u, voordat u overgaat tot de aanschaf van een prachtige haard opstelling op zoek gaat naar een betrouwbare partij. Daarom delen wij graag onze werkwijze. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

01

Kennismaken

Een haard uitzoeken begint met oriënteren. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen of ontvang advies op afstand. Onze adviseurs laten u zien wat mogelijk is.

02

Realistisch ontwerp

Nadat onze adviseur alle wensen en mogelijkheden in kaart heeft gebracht, maakt hij een persoonlijk advies. Dit advies kan eventueel worden verwerkt in een mooie 3D- tekening of schets.

03

Offerte op maat

In een vrijblijvende offerte staan de gespecificeerde kosten op een rij. Zo weet u waar u aan toe bent.

04

Productie

Heeft u een goed gevoel bij ons? Na akkoord gaan we de haard voor u bestellen en onze meubelmaker gaat aan de slag met de productie.

05

Montage

Ons landelijk installatie team komt op afgesproken dag bij u langs. Haard en meubel wordt compleet opgeleverd.

"Tijdens het gehele koopproces ben ik uw centrale aanspreekpunt. Van ontwerp tot en met levering en plaatsing."
- Robbert


Over Flamboyant Haarden

Flamboyant Haarden helpt u graag verder met samenstellen van uw favoriete haard. Al vele jaren zijn wij een bekende haardenzaak in Apeldoorn en omgeving. Hier vindt u als haarden liefhebber alles onder één dak, van inspiratie tot het moment van installatie, wij verzorgen graag het hele traject van a-tot-z.

MEER OVER ONS