Over Flamboyant Haarden

Flamboyant Haarden is dé specialist als het aankomt op het bedenken, creëren en realiseren van een prachtige haardopstelling. Bij ons krijgt u het beste advies en dat altijd voor eerlijke prijzen. Wij nemen uw woon genot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie.

Het antwoord op al uw haard gerelateerde vragen

Dé plek waar u terecht kunt voor eerlijk advies en inspiratie. Centraal gelegen in het mooie Apeldoorn vindt u onze luxe showroom, waar diverse haard opstellingen brandend staan opgesteld. Ons ruime assortiment top haarden bevat alle gerenommeerde merken en populaire types. Wij ontzorgen u in het gehele proces, van aanvraag tot ontwerp en installatie. Benieuwd hoe dit verloopt? Lees dan onze werkwijze eens door.

Deskundig en eerlijk advies

Onze deskundige adviseurs, met passie voor het vak, denken buiten de gebaande paden en leveren altijd maatwerk waar nodig.

Een uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Een complete haardopstelling

Naast het ruime aanbod haarden & kachels vindt u bij ons allerlei verrassende en originele wand- en kastopstellingen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw haard in te bouwen of te combineren met een fraai meubel.

"Met een haardoplossing op maat maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte."
- Jeroen

Ontmoet mijn collega's

"Onze oplossing gaat altijd verder dan u verwacht"
Robbert

Wat u bedenkt, dat realiseren wij graag voor u"
Harm-Joost

"Zorg dragen voor een mooie haard & tevreden klant"
Fenlisa

Daarom Flamboyant Haarden

Van inspiratie tot installatie

Flamboyant Haarden, uw gids in de haardenwereld. Met originele ideeën en deskundig advies. Wij verzorgen het gehele traject.

Transparant & duidelijk

Dankzij ons voorstel weet u direct wat er mogelijk is binnen uw budget. Persoonlijk haardadvies is vanzelfsprekend.

Een maatwerk-opstelling

Het woord 'onmogelijk' staat niet in ons woordenboek. Als we het hebben over maatwerk dan bedoelen we écht maatwerk.

Tijd voor een nieuwe haard
hoe kunnen wij u helpen?

Het kiezen van een geschikte haard is leuk, maar tegelijkertijd ook een hele klus. Samen met u gaan wij op zoek naar de ideale droomhaard. Wij geven persoonlijk haardadvies en zetten alle mogelijkheden op een rij.

IK WIL EEN PRIJSOPGAVE ONTVANGEN
IK WIL EEN ADVIES AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op
met een haardadviseur

Heeft u een vraag, wilt u advies of direct een offerte? Stuur een bericht via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op! Liever direct een e-mail sturen? Dat kan: verkoop@flamboyanthaarden.nl.