Flamboyant, uw partner in maatwerk

Prachtige en exclusieve haardmeubels helemaal op maat gemaakt. Wij zijn meer dan enkel een haardenleverancier, wij zijn het antwoord op al uw haard- en interieur vraagstukken. Van cinewall tv wand op maat tot kastenwand en van maatwerk meubel tot haardplateau.

Van tekening tot installatie

Bij ons vindt u als haarden liefhebber alles onder één dak. Van inspiratie tot het moment van installatie, wij verzorgen graag het gehele traject. Uw haard project: bij ons in vertrouwde handen.

Wij maken uw droom opstelling

Van relatief kleine opstellingen tot grote maatwerkoplossingen. Wij leveren en maken haardopstellingen voor jong en oud, in allerlei stijlen en kleuren. Bij ons is echt alles mogelijk!

Op maat... dat past altijd

Kom langs in onze showroom

Ons team van adviseurs staak dagelijks voor u klaar. Samen gaan wij op zoek naar uw droomopstelling.

Centraal gelegen in het mooie Apeldoorn vindt u onze luxe showroom waar diverse haardopstellingen brandend staan opgesteld. Ervaar live en van dichtbij de verschillen in o.a. vorm, kleur, afwerking en vuurbeeld.

MAAK EEN SHOWROOM AFSPRAAK

De haard waar u van droomt (nog) niet gevonden?

Met maatwerk van Flamboyant Haarden wordt uw droomhaard werkelijkheid. U wilt iets unieks van het hoogste afwerkingsniveau en de allerbeste kwaliteit? Wij staan u graag met raad en daad terzijde en gaan samen op zoek naar uw ideale droomhaard. Flamboyant Haarden maakt wat u voor ogen heeft, niets is onmogelijk.

Altijd uniek

Van een maatwerkopstelling is nooit een kopie te vinden. Wanneer u een haard op maat laat maken, dan is dit eigenlijk uw eigen ontwerp. Wij kijken naar uw wensen, zorgen voor een passend advies en hebben altijd oog voor de technische haalbaarheid. Helemaal zoals u het wenst.

Exclusieve materialen

Voor de beste kwaliteit maatwerk opstelling kiest u zelf de materialen. Bij Flamboyant Haarden zijn de mogelijkheden hiervoor eindeloos: u kunt de perfecte combinatie maken van Decolegno plaatmaterialen, natuursteen, houtfineer en spuitwerk. Passend bij uw wens, smaak en stijl.

Past in elke ruimte

Dankzij een maatwerk opstelling benut u de beschikbare ruimte optimaal. Een lastige ruimte waar niet zomaar elke haard in past? Een haardopstelling op maat is de oplossing. Ideaal voor bijvoorbeeld kleinere ruimte of juist een huis met hoge plafonds. Met een haardopstelling op maat is het mogelijk om uw ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten.

Eén aanspreekpunt

Voor het creëren van een mooie haardstelling zijn verschillende stappen nodig. Het doornemen van uw wensen, het maken van het ontwerp en het plaatsen van de haard. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis. Samen met onze fabrikanten, meubelmaker en installateur nemen wij alle stappen voor het realiseren van uw droomhaard voor onze rekening.

Ervaringen van anderen

"We zijn goed & vakkundig geholpen. Ook wordt er goed meegedacht, waardoor er uiteindelijk een mooie product is neergezet"

- Edgar (Soest)

"Service is het kernwoord. Tijdens het gehele proces, vanaf uitzoeken tot na het plaatsen van de haard, is er veel aandacht"


- Fam. Kramer(Zoetermeer)

"Tijdens mijn bezoek ben ik goed geadviseerd. De haard is netjes geplaatst en getest door ervaren monteurs. Alle afspraken zijn nagekomen"

- Joan (Beekbergen)


Het resultaat

Creëer de perfecte haardopstelling waar u gelukkig van wordt. En blijft. De door ons ontworpen opstelling voldoet volledig aan uw wensen en eisen. Maatwerk betekent in het juiste formaat, met gekozen materialen en details tot op hoog niveau.

"Ik laat graag zien hoe ons maatwerk er bij u thuis uitziet. Neem gerust contact met mij op, tot snel."
- Harm-Joost

Meer weten? Meer zien? Kom naar Flamboyant Haarden

Uitgebreide informatie ontvangen of een verkennende afspraak maken? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Samen kijken we naar de mogelijkheden.